Бог у горах

Бог у горах

– Що роботь Бог у горах?
– Чекає на тих, хто втомлюється містом.
Серед тих, хто вирішив відпочити від гамону і темпа міста стали парафіяни францисканської парафії у Борисполі. Саме вони, разом із настоятелем, у групі сімнацяти осіб, в більшості цілими сім’ями, взяли участь у гірськолижних реколекціях, які відбулись з 6 по 11 лютого.

Ця пригода з Богом відбувалась у Сколе, де нас гостинно прийняв у своєму скромному і затишному домі, місцевий настоятель отець Матеуш. Під час ношої подорожі у Сколе, ми завітали до наших братів францисканців у Львові, які нас пригостили смачним обідом і гарячим серцем. Тут трішки відпочивши ми вирушили у напрямку Карпат.
Бог приготував для нас чудову зимову погоду із снігом, легким морозом а навіть чистим сонячним небом. Учасники реколекцій мали змогу відпочити на гірських схилах їздячи на лижах. Хоча перший день, для більшості учасників, не був відпочинком, тому що навчання їздити на лижах коштувало багато зусиль і стресу. Ці зусилля доволі швидко принесли очікувані плоди – стояння і катання на лижах ставалось простим і дуже приємним. 
Тут у горах, де чекає на нас Бог, люди відкрили, що мають талант, що цих талантів у нашому житті є багато і потрібно їх відкривати. Це дає велике задоволення і народжує справжню радість.
Окрім лижного катання, ми щоденно переживали Месу. Особливою була ця у горах. Наймолодша учасниця, віком трьох років, виїхавши підйомником на вершину із захопленням сказала: „Тут як у казці”. Це захоплення красою божого світу передавалось кожному. 
Нашу зустріч з Богом формували конференції про бібліні особи, які навчали нас як вірити. Після таких конференцій не обійшлось і без ділення і свідоцтв. 
З дня на день, серед засніжених гір, у спільному приготування їжі, у молитві,у радісні вечори ми ставались ближші до Бога і.. ближші собі.
Гори – це виклик. Гори – це зусилля. Гори – це місце, де чекає Бог. Гори – це моє і Твоє життя. Іди у ці гори а зустрінеш оживляючого Бога.

{gallery}boryspil/17.02.05{/gallery}