Більшівці - реколекції для сімей

Більшівці - реколекції для сімей

„Серце батьків” – це зінтегровані реколекції для сімей, які відбулися у Центрі Миру і Поєднання при францисканському  монастирі у Більшівцях в днях 8-10 жовтня.

Це вже вдруге у цьому році такі реколекції відбулися у Домі Матері.
Тим разом у цих роколекціях взяло участь тринадцять сімей, які прибули до нас із своїми дітьми.
Духовну частину провадив бр. Станіслав Нуцковський а лекції і тренінги про емоції і потреби вела с. Еріка Дорош, юзефітка із Староконстантинова.
В часі, коли батьки були зайняті слуханням конференцій чи участю у тренінгах, опікою над дітьми займалися сестри Агата і Маргаріта із Згромадження Презенток з Рогатина.
Такі реколекції допомагають подружжям знову зосередитись на тому, що найважливіше, наново відкрити, що розвиток є неустанним процесом у житті кожної людини і що мистецтва спілкування вчимося весь час.
Особливим покровителем цих реколекцій є св. Йосиф, Обручник Пресвятої Діви Марії. Він як вірний чоловік і батько вчить нас так переживати життя, щоб воно ставало даром любові для наших людей і освітлювало світ, у якому живемо.
Дім Матері у Більшівцях є місцем чудес і не лишень тих, які відбувалися колись, але ці чуда відбуваються і у сьогоденні. Цього може досвідчити кожен, хто побуває у цьому Затишку, де Господь обдаровує зустріччю.