Вони знову прийшли до Марії...

Вони знову прийшли до Марії...

В більшівцях від 18 по 20 жовтня відбулась зустріч для учасників Львівської і Тернопільської груп паломництва до Більшівців. Тема зустрічі: «Бути свідками Ісуса». Під час зустрічі ми задумувались також над темою паломництва: «Віриш, ти не сам».

Цього разу кількість учасників не була великою, завдяки добрій організації, вдалося цей час пережити в правдивій спільноті між собою і з Ісусом.
Зустріч складалася з двох частин:
1 – Час для душі, пройшов у Францисканській духовності, були проголошені конференції, відбувалися спільні молитви, адорація, проповіді під час Євхаристії, розарій, сповідь. В останій день зустрічі 20 жовтня, всі учасники з ініціативи настоятеля Більшівцівського монастиря, пізнавали особу і духовность францисканського єпископа, блаженого Якова Стрепи. В переддень Його урочистості виїхали в Галич і місця неподалік, звязані з життєдіяльністю блаженого і там почули розповідь про його життя.
2 – Для тіла, це час відведений на відпочинок, під час якого не бракувало радості, забав, розмов, спільних прогулянок, перегляду фото з паломництва і фільмів.
Всі учасники з радістю згадують пережитий час і обіцяють що приїдуть ще…

{gallery}bilshivci/13.10.10{/gallery}