Дарувати радість і надію  для тих, кому найважче…

Дарувати радість і надію  для тих, кому найважче…

Різдв’яні і новорічні Свята – це найулюбленіші події, на які чекають у кожному домі і родині. Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають різдвяної атмосфериРіздва Христового і Нового Року. Вертеп, ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшовнезабутньо. Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов’язково здійсниться.

Не обминув радісний, святковий настрій і нашу «Парафію Святого Йосифа Римсько-Католицької Церкви в Кременчуці». В цей важкий час для нашої Батьківщини, наша парафія та наші волонтери, вирішила влаштувати невеличке свято для наших маленьких переселенців.  Разом з настоятелем отцем Петром Франків та нашими волонтерами підготували святкову програму на це святкування. Ми до цього віднеслись дуже серйозно та відповідально. Тому, що раніше у нас не було досвіду проведення таких свят. Нам дуже поміг наш настоятель отець Петро, раніше він вже проводив такі свята і знає як це зробити гарно і весело.

І тут почалась наша підготовка до свята, були розподілені ролі, написано дуже класну програму. Ми дуже хотіли, щоб дітям було весело і щоб вони хоча б на мить відволіклись від реалій які зараз відбуваються в нашій країні. Підготовка почалася задовго до свят. Ми проводили бесіди на тему святкування, обговорювали різдвяні і новорічні традиції, підготували багато різноманітних конкурсів, підібрали дуже класну та сучасну музику для дітей, підготували танці, новорічні хороводи. Велику роботу провели з оформлення нашого приміщення.

Діти прийшли на свято нарядно одягненими, веселі у передчутті свята. І їхні сподівання виправдалися. Діти співали, читали вірші, веселилися дружньо! Кульмінацією свята була поява доброго Святого Миколая з великим мішком з подарунками, все це викликало у малюків захоплення та здивування. Кожна дитина отримала на святі подарунок, заряд позитивних емоцій, радість та відчуття маленького чуда.
Наталя волонтер і переселенка з Харкова