День Зосередження для богопосвячених осіб

День Зосередження для богопосвячених осіб

З нагоди Року Богопосвяченого Життя, який зараз переживає Католицька Церква, в монастирі Матері Божої Ангельської в Мацьківцях 19 січня відбувся День Зосередження для богопосвячених осіб Кам’янець-Подільської дієцезії.

Він розпочався о 11.00. В програмі зустрічі були: конференція, адорація Пресвятих Дарів, обід. Святу Месу о 13.00 звершив і проголосив слово Боже наш ординарій єпископ Леон Дубравський. Зустріч завершилася Коронкою до Божого Милосердя. У першій зустрічі такого характеру взяли участь 34 сестри з 10 згромаджень: Сестри Серцянки безгабітові, Служниці Святого Духа, Францисканки Місіонерки Марії, Бенедиктинки-місіонерки, Сірі Урсулинки, Згромадження Сестер від Ангелів, Канонічки Святого Духа, Сестри Непорочної Обручниці Святого Духа, а також 1 богопосвячена діва. Такі зустрічі будуть організовуватися впродовж всього року у кожен третій понеділок місяця в Мацьківціях. 
Наступного дня 20 січня, під час Євхаристії, одна з сестер з спільноти Францисканського Ордену Свіцьких при нашій парафії розпочала постулят – час розпізнання свого покликання в ІІІ Ордені Святого Франциска. Бажаємо їй Божої благодаті і реалізації себе в Родині Францисканській.

{gallery}mackivci/15.01.03{/gallery}