День Святості Життя

День Святості Життя

25 березня Римсько-католицька Церква святкує урочистість Благовіщення Господнього, коли архангел Гавриїл прийшов до Діви Марії благовістити Їй, що Вона стане Матір’ю Божого Сина.
Цей день вважається днем Святості життя. Саме тому багато людей у храмах цілого світу приступають у Свято Благовіщення до духовного усиновлення зачатої дитини.

Цього року у неділю, яка передувала Урочистості, діти з парафії св. Антонія у Львові разом із батьками та з допомогою с. Максимілли поставили сценку, яка мала на меті показати глядачам проблему абортів у сучасному світі і вбивства ненароджених дітей.
У день Благовіщення Господнього усі бажаючі парафіяни урочисто приступили до духовного усиновлення зачатої дитини, щоб протягом дев’яти місяців щоденно молитися за неї десятком розарію, спеціальною молитвою і жертвувати за неї добровільну постанову.
Огортання зачатої дитини молитвою є важливим, адже сьогодні народженню мільйонів дітей загрожують аборти та використання різноманітних контрацептивів. Багато подружніх пар не може мати дітей, хоч прагне цього, та багато матерів і татів вбиває своїх зачатих дітей.
Пам’ятаймо, що життя є даром. Його потрібно приймати з любов’ю і шанувати.

{gallery}lviv/15.03.30{/gallery}