Дієцезіальний День Молоді

Дієцезіальний День Молоді

У смт. Брюховичі (Львівська обл.) відбувся XIII Дієцезіальний День Молоді, гаслом якого були слова: ‘’Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя (Мт.5, 7).
Участь в зустрічі взяло близько 300 чоловік в цьому числі і молодь з нашої парафії. 
Програма кожного дня мала свою ‘’родзинку’’.

До прикладу, першого дня молодь мала змогу зблизитися з Ісусом адоруючи Його у Пресвятих Дарах.
Другий день був дуже насичений для молоді, вони взяли участь у процесії з мощами блаженного Якова Стрепи і Святій Месі в Катедральному Соборі, яку очолив Митрополит Львівський, Архієпископ Мечислав Мокшицький. Також в суботу на зустріч прибули Символи ХХІХ Всесвітнього Дня молоді – хрест та ікону, які подорожують країнами світу, з 6 вересня 2014 р., їх нам передала католицька молодь з Латвії. І на завершення дня учсники мали змогу прославити Бога на Концерті релігійної пісні гурту S.Anto, підчас якого також молодь спільноти GLORIA ставили пантомімі про милосердя Боже.
В неділю, 7 вересня, кульмінацією дня стала Свята Меса об 11.00. Архієпископ Тадеуш Кондрусевич у проповіді роздумував про Боже Милосердя та на яскравих прикладах намагався дати зрозуміти молоді, що «пілотом нашого життя» має бути Ісус. Без Нього нічого доброго зробити не вдасться. Проповідь владики була своєрідним «коктейлем». Це була суміш короткої проповіді українською, білоруською, російською і польською. На його проповіді не вдавалося сумувати нікому. Настільки вона була «жива», сповнена яскравих прикладів та жартів.
Після Святої Меси молодь вирушила обідати. Щоб як сказав організатор зустрічі о. Олександр Бішко «мали сили сказати: «дякуємо!». На цьому ХІІІ День молоді закінчився.

 {gallery}lviv/14.09.03{/gallery}