Карнавал для дітей

Карнавал для дітей

З нагоди довгих зимових канікул, в днях 13-14 січня, у монастирі св. Бонавентури в Борисполі відбувся карнавал для дітей. Відповідальними за організацію була с. Доріс Гаврийолек і с. Амарія з Києва, зі Згромадження Сестер Служниць Святого Духа, при співпраці з бр. Станіславом Нуцковським, настоятелем парафії та братами з монастиря.

Під час святкування діти були на Євхаристії, брали участь у релігійних конкурсах, мали зайняття танців, грали у пінг-понг і ознайомлювались з постатями святих на карнавалі, що мав місце в неділю, 18 січня. В монастирі брати приготували для дітей другий сніданок і підвечірок. На ніч хлопці залишались переночувати у чоловічому монастирі, а дівчата ночували у сестер.
У неділю, діти під час Меси, яку очолив бр. Станіслав, під час проповіді взяли участь у бібліодрамі, приготованій однією зі сестер. Після завершення Літургії і аж до вечору, в катехетичному класі тривав бал-карнавал, який приготували для дітей батьки. Саме на бал діти й переодяглись в постаті святих.
А на завершення забави сестра катехетка вручила нагороди тим дітям, які брали участь у всіх роратніх Месах.

{gallery}lviv/15.01.15{/gallery}