Карнавaл у Борисполі

Карнавaл у Борисполі

Кінчається місяць січень, а разом з ним і коляда.. Отож ми вирішили створити маленьке чудо для дітей, батьків та всіх охочих, щоб відсвяткувати цей казковий час всією парафією.
Безліч яскравих костюмів, дзвінких колядок, запальних танців та цікавих конкурсів закрутили нас у вирі радості.

Пірати, ангели, сніжинки, курчата та зайчики –  ми всі разом розгадували одну загадку-пазл. Це було не просто, адже ми мали пройти випробування на спостережливість, вправність та винахідливість. Цього дня казка оселилася в серці кожного! Історія про чарівне дерево, яке родить цукерками, пошук захованої овечки „Бє-бє”, танцювальна битва та змагання колядників, в яких взяли участь та відрізнились усі, наближали нас до відповіді, але лише щирі та добрі серця наших дітей дали відкрити правду що МИ ВСІ Є БОЖІ ДІТИ!
Закінчилося свято концертом маленьких, але дуже талановитих Яни та її братика Ярослава, які подарували нам чудовий спів та віртуозну гру на акордеоні).
Звісно цукерки і танці залишили незабутнє відчуття свята та веселощів, але лише почуття любові до ближнього дало ту справжню радість та єдність усім присутнім. Дуже важко передати словами всі емоції, милі дитячі посмішки та тепло, яке нас оточувало. Адже усе велике твориться із чогось маленького, так само і на нашому святі кожна усмішка, кожен жарт, кожен танок, кожне добре слово робили нас ближчими один до одного. Ми є одна велика родина, ми є Божі діти і ми є добрі друзі – а це найбільше чудо!))

{gallery}boryspil/13.01.04{/gallery}