„Краків у Львові”

У днях 26-31 липня 2016 р. Святіший Отець зустрінеться з молоддю із усіх куточків світу, щоб спільно пізнавати та поглиблювати таємницю Божого Милосердя. Темою ХХХІ Світового Дня Молоді є слова, сказані Ісусом під час проповіді на березі Галилейського озера: „Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя” (Мт 5, 7). 

Святкування Світового Дня Молоді відбудеться у Кракові – місті з багатолітньою історією, культурній і духовній столиці Польщі, місці об’явлень Милосердного Ісуса св. Фаустині Ковальській.
Молодь, яка залишатиметься у цей час в Україні Брати Францисканці запрошують на Зустріч „Краків у Львові”. Розпочнеться Зустріч Молоді у Санктуарії св. Антонія у Львові в суботу, 30 липня, о 9.00 год. і завершиться у неділю вранці.
Під час Зустрічі, яка триватиме 24 години, матимуть місце Свята Меса, виставлення Пресвятих Дарів, трансляція Світового Дня Молоді зі Святішим Отцем у Кракові, конференції, свідоцтва.
Боже милосердя є серцем християнської віри, воно надихає до життя у повноті любові. Милосердям є сам Бог, який нахиляється над духовною слабкістю людини, прагнучи їй допомогти. Прийди, …..

{gallery}akcje/16.06.01{/gallery}