Курс ДАБАР в Борисполі

Курс ДАБАР в Борисполі

7-9 грудня 2012 р. в Парафії Преображення Господнього в Борисполі в рамках адвентових реколекцій відбувся курс ДАБАР. Провів його о. Роман Лаба OSPPE з м. Бровари, що біля Києва.

Отцю Роману допомагали аніматори, які не лише проводили працю в групах, але також проголошували конференції та ділилися досвідом пізнання та відкриття Святого Писання. Слово ”дабар” з єврейської означає ”Слово Господнє”. Курс допомагає пізнати таємниці Святого Писання, а також  вчить молитви з допомогою біблійних текстів.

О. Роман Лаба належить до Ордену Святого Павла Першого Пустельника (Паулінів), цього року він захистив докторську дисертацію зі Святого Писання і вже віддавна проводить курс ДАБАР в різних місцевостях України. Окрім цього, Отець Роман є настоятелем у Броварах, де будує храм, а також займається формацією біблійних аніматорів.

В реколекціях у Борисполі взяли участь більшість парафіян, а окрім цього на курс прибули кілька осіб з інших парафій м. Києва.
{gallery}boryspil/12.12.12{/gallery} 

В неділю, після Євхаристії о 12.00 до дітей прийшов св. Миколай з подарунками. Зустріч для дітей організував о. диякон Михайло разом з парафіяльною молоддю.
{gallery}boryspil/12.12.13{/gallery}