Львівська парафія св. Антонія: Перше Святе Причастя 2022

Львівська парафія св. Антонія: Перше Святе Причастя 2022

В урочистість Пресвятої Трійці, на Св. Месах о 12.00 і 15.00 год., двадцятеро дітей з парафії св. Антонія у Львові прийняли І Св. Причастя.

Роблячи щось у своєму житті вперше, ми переживаємо особливі емоції, наше серце б’ється швидше і сповнюється хвилюванням. Такі відчуття проймали серця дітей, які розпочали новий етап у своєму християнському житті, та батьків, дідусів і бабусь, які усвідомлювали, що їхні діти та внуки вже дозріли до того, щоб приймати Ісуса під видом хліба до свого серця.

Урочисті Св. Меси очолив о. Славомир, настоятель парафії.

Літургії розпочиналися на подвір’ї, перед входом до храму, де батьки уділили благословення своїм дітям.

Під час Євхаристій діти разом із батьками зачитували читання зі Святого Письма, співали псалом і рецитували молитву вірних. Також в цей урочистий день мало місце відновлення обітниць хрещення, під час якого вірні відрікаються від всілякого зла та визнають віру в Бога.

Пізніше наступив найбільш очікуваний для дітей момент Євхаристії: прийняття Св. Причастя. До цієї події наймолодші готувалися впродовж двох років. А допомагали їм в цьому с. Лаура і с. Зофія, Сестри Серцянки, які катехизують діток у  парафії.

На завершення Св. Мес діти подякували своїм батькам за труд виховання та підтримку. Натомість дорослі склали подяку всім Сестрам Серцянкам і Братам Францисканцям за навчання та душпастирську працю на благо їхніх малих чад.