Миропомазання у бориспільській парафії

Миропомазання у бориспільській парафії

У неділю 7 грудня у бориспільській парафії ПреображенняГосподнього, під час Меси відбулася парафіяльна урочистість. Месу очолив отець архиєпископ Петро Мальчук, який й уділив таїнства Миропомазання девятьом нашим парафіянам. 

 

Це було довгоочікуване свято у бориспільській парафії, адже востаннє це таїнство у нашій парафії було уділено майже десять років тому.

Під час проповіді отець архиєпископ сказав, що миропомазання – це не тільки знак присутності Святого Духа, але і Божа печать, яка стоїть на кожній клітині нашого тіла, душі і духа, це життєдайна допомога в одвічній внутрішній боротьбі кожного з нас.  Слова нашого архиєпископа серед тиші храму доходили до вух вірян, котрі з увагою ці слова повчання приймали до серця.

Після проповіді, отець архиєпископ уділив таїнства Миропомазання девятьом нашим парафіянам, котрі у цей час, перебуваючи  у молитві, очікували повноти Святого Духа. На знак християнської зрілості ново-миропомазані отримали з рук архиєпископа  хрест, що іще міцніше пригадоло нашу християнську місію – свідчити своїм життям про Ісусв Христа і Його Євангелія.

На завершення урочистої Літургії, отець архиєпископ поблагословив усіх присутніх на Месі. Це було вийняткове свято. Дух Святий оживляв нашу молитву, серця, наше життя.

{gallery}boryspil/14.12.07{/gallery}