Молитовна Хресна дорога вулицями Борисполя

4 квітня 2012 року у середу, вулицями Борисполя пройде молитовна Хресна дорога, яку організовує Римсько-Католицька Церква спільно з іншими християнськими Церквами міста.

Хресна хода розпочнеться о 19:00 біля храму свв. Бориса і Гліба УПЦ КП (вул. Котляревського, 1) та завершиться перед храмом Преображення Господнього Римсько-Католицької Церкви (вул. Дзержинського, 15).
У спільній молитві участь візьмуть духовенство Борисполя, монашество, студенти, представники влади міста і області. Нестимуть хрест духовенство різних Церков, батьки, молодь, змінюючи один одного на кожній стації-зупинці. Хода рухатиметься центром міста вулицями Радянська, Котляревського, Київський Шлях та Дзержинського.
Організатори запрошують мешканців та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитві та спогляданні Христових страстей, пережити дорогу Господа до Воскресіння через Голгофу. Адже Хресна дорога – це відтворення біблійних подій: страждання Ісуса Христа в останній день його перебування на Землі і катування, дорога на Голгофу, терпіння на хресті, смерть і поховання.
Прохання взяти лампадки червоної барви.