Молоді розповіли про шкоду магії

Молоді розповіли про шкоду магії

Меса за гарний вибір життєвого шляху, яку раз на місяць служать у львівському храмі св. Антонія, «запропонувала» молодим людям вектор – обирати Небо і створювати його вже тут, на Землі. Цього разу Меса для молоді збіглася зі святом Вознесіння Господнього, тож уся проповідь була присвячена Небові…

Небові, яке є служінням… служінням для ближніх там, де перебуваємо. «Ідіть! Не стійте на місці! І не бійтеся помилок! Адже тільки той, хто нічого не робить, не помиляється! Стояти на місці – найбільша помилка!», – звернувся до молоді о. Станіслав Нуцковський.
Після Меси для молоді провели катехизу про шкоду магії, шукаючи щастя в якій, людина відходить від Бога. Тож священик застеріг усіх присутніх, що звертаючись до людей, які передбачають майбутнє або пропонують зцілення від хворіб, варто поцікавитися, якою силою вони це роблять, хто дав їм таку владу… Адже навіть наявність ікон або молитва під час їхнього «сеансу», здебільшого, лише метод ошукування, а зовсім не Божа справа. Сигналом для застережень є, передовсім, те, якщо діяльність таких людей не схвалена Церквою, а також якщо послуги цих осіб є платними. Якщо ж людина справді отримала дар зцілення від Бога, то вона застосовує його у Церкві або з підтримкою Церкви. А також Божу благодать не можна купити за гроші.
Також священик розповів про те, як разом з магією у життя людини проникає темна сила через ворожіння, віру в гороскопи, забобони та носіння різноманітних «захисних» амулетів. Адже першою Заповіддю Бога є: «Не будеш мати інших богів, крім Мене!». А все, що поза Богом, – не від Бога.
Виходячи з храму, кожен отримав молитву про мир серця. Наступна Меса за гарний вибір життєвого шляху, покликання, чоловіка або дружини буде в останню неділю червня.

{gallery}lviv/05.31{/gallery}