Не щоденна подія на вулицях нашого міста

Не щоденна подія на вулицях нашого міста

В Церкві існує гарна давня традиція, щоб молитись богослужінням Хресної Дороги,особливо у час Великого Посту. У багатьох містах і селах у цілому світі, християни це богослужіння проводять на вулицях і дорогах своїх місцевостей запрошуючи Господа Ісуса, щоб пройшов тими дорогами і шляхами, якими вони самі на щодень ходять.

Таким чином, у суботу 8 квітня, під краплями весняного дощу, відбулась Хресна Дорога у нашому місті Борисполі. Віруючі різних конфесій, за ініціативи римсько-католицьких парафіян,разоммолились про єдність народу України ідучи Хресною Дорогою. Це вже в сьоме наше місто є свідком не щоденної події – публічного визнання віри і молитви у місцях у яких живемо, працюємо, навчаємось і відпочиваємо.
Весняна дощова погода не стала перешкодою у цій винятковій молитві. Багато людей доброї волі приєдналися до Хресної Дороги і пройшли головною вулицею нашого міста. Інші, зацікавлено призупинялись, щоб розпізнати, що це за подія. Були і такі, які перепитували що це за хода і яка її ціль. Відчувалось, що Ісус тут у Борисполі, так як колись у Єрусалимі, притягує людей до себе і запевняє їх про безмежну любов Отця.
Цьогорічна Хресна Дорога, вулицями нашого міста, стала Дорогою Любові і свідоцтвом віри у силу спільної молитви.

 {gallery}boryspil/17.04.03{/gallery}