Новий рік на парафії св. Антонія у Львові

Останні хвилини 2011 року, молодь та парафіяни костелу св. Антонія, провели на зустрічі з Ісусом, який був виставлений у пресвятих Дарах. На адорації усі присутні подякували за усі події які відбулися у минулому році, перепрошуючи за усяке зло чинене нами і просячи благодатей на Новий 2012 рік. Після адорації відбулася урочиста Літургія на початок нового року, яку очолив настоятель о. Владислав Лізун. Після урочистого благословення усі вірні  могли помилуватися чудовими феєрверками, які стріляли зі всіх сторін.

 

Після цих всіх подій усі бажаючі залишитися на святкуванні, були запрошені до Парафіяльного дому, де отець-настоятель побажав усім любові, міцної віри та безмежної надії у Новому 2012 році. Крім цього кожен зміг отримати Слово Боже, виписане на образку зі Святого Письма, щоб ним керуватися у Новому Році. Ми дуже щасливі, бо разом з парафіяльною молоддю Новий рік зустрічали також молодь із Галущинець, Тернопільської області, із сестрою Йоанною , с. Еріка та с. Ярослава зі Згромадження Сестер Св. Йосипа та їх молодь зі Світлиці, а також прибули наші добрі друзі із Польщі, а саме Жешова та Кракова. Разом нас було близько 30 осіб.

 

Під час Новорічної забави усі частувалися смачними стравами, які завчасно приготувала молодь, і звичайно могли досхочу натанцюватися. Серед розмаїття танців не бракувало також інтеграційних, якими учасники святкування прославляли Бога.

Забава тривала до 6.00 ранку, після чого ми спільно прибирали та отримавши благословення втомлені, але щасливі попрямували до своїх домівок.

Хочемо подякувати усім учасникам, організаторам, а особливо отцям-францисканцям, завдяки яким відбулось це святкування.

Вітаємо всіх з Новим Роком, нехай він принесе багато нових зустрічей, радості, надії, що те що не досконале стане хоч на крихту ліпше, миру у серця та Божої Любові, яка здатна змінити навіть найтвердіше серце у серце розпалене любов’ю до Бога та свого ближнього.

Рудь Ірина