Новорічна зустріч молоді в Більшівцях

Новорічна зустріч молоді в Більшівцях

Новий рік… Чудове свято, котре ми можемо провести з родиною, друзями, близькими. Кожен любить це свято по-своєму і відзначає його в різний спосіб. Цього року наша молодь мала чудову можливість зустріти це свято в Більшівцях. Це був прекрасний час як і для тих, хто приїхав туди вперше, так і для тих, хто бував там не один раз. Ця святиня близька для усіх сердець, тому для нас це особливе місце.

Приїхали люди з різних місцевостей. Найбільша кількість була зі Львова. Але були й гості з Києва, Борисполя, Стрия, Сколе та інших міст. Та це нікому не заважало. Був час познайомитися, поспілкуватися з тими, кого давно не бачив.
Кожен з учасників відчув себе одною великою родиною в колі інших. Ми мали змогу розважатися, молитися, танцювати, а головне – робити це разом. Також був особливий час у нашому перебуванні – це святкування Нового року. Це й  була мета, задля якої всі зібралися в Більшівцях. То був особливий спосіб відзначити це свято. Ми зустріли Новий Рік танцями, забавами, іграми, конкурсами. Проводили все в любові один до одного.
Звісно ніхто не забував і за духовну сферу нашого життя. Зрештою, приїхали ми в монастир, в місце, де панує Бог, і де усім знайдеться час на молитву. Кожного дня у нас була Свята Літургія.  А протягом  дня у нас також бували інші молитви. Наприклад, одного дня ми молилися Коронкою до Божого Милосердя, а іншого дня вранці молились ранішні молитви.
Вчилися ми разом танцювати і весело проводити час. Був також один вечір, де кожен зміг показати свої таланти та акторські здібності. Загалом, це був веселий і, сподіваюсь, продуктивний час для тих, хто туди приїхав.
Кожен мав різні сподівання, у кожного була своє мета. Але всі ми здобули одного: зустріли Новий Рік з Богом в радості та любові. Нехай цей приємний спогад залишається у наших серцях назавжди, а Більшівці стануть місцем, де зустрічатимемося знову й знову.
Учасниця молодіжних зустрічей Юлія Криницька.
Січень 2013

{gallery}bilshivci/12.12.31{/gallery}