Паломництва та Зустріч Молоді «МАРІЯ ВИРУШИЛА ПОСПІШАЮЧИ»

Паломництва та Зустріч Молоді «МАРІЯ ВИРУШИЛА ПОСПІШАЮЧИ»

Перша половина липня – це особливий час для нашого Санктуарію в Більшівцях. Після перерви, спричиненої пандемією, паломницький рух вдалось відродити. 6-10 липня понад 500 людей різного віку подорожували до Божої Матері в 6 паломницьких групах. У суботу, наприкінці паломництва, вони взяли участь в Євхаристії, яку очолив єпископ Едуард Кава. Неділя, 11 липня, була днем ​​відпусту на честь Божої Матері Святого Скапулярію, яку вшановують в нашому Санктуарії. Львівський архієпископ Мечислав Мокрицький очолив відпустову Святу Месу о 12:00. Це свято, окрім паломників, зібрало багато людей з різних куточків нашої країни.

Наступні дні, 11–13 липня, ми пережили Зустріч Молоді в Більшівцях. Тема даної Зустрічі цього року була пов’язана з таємницею Відвідин Діви Марії. Учасники спільно молилися, слухали конференції, працювали в малих групах, а пізніше разом взяли участь у спільних інтеграційних танцях.

У понеділок ввечері вулицями Большівців пройшла фатімська процесія. В цьому набоженстві також взяли участь багато місцевих жителів. Після завершення у храмі відбулося молитовне чування. Зустріч молоді закінчилася у вівторок Святою Месою, яку очолив бр. Станіслав Пенкаля.

Хочемо подякувати всім учасникам паломництв та Зустрічі Молоді та тим, хто, незважаючи на труднощі, організував цей унікальний час.

https://www.facebook.com/groups/211974114120478/?ref=share