Паломництво до Кальварії Пацлавської

Паломництво до Кальварії Пацлавської

11 серпня 2014 року о 7.00 год. в костелі св. Йосифа в Волиці була відслужена Свята Меса, яку очолив єпископ-помічник Львівської архідієцезії Леон Мали, що розпочала ХІІІ Львівське Піше Паломництво до Кальварії Пацлавської.

У двох групах, львівській і мостиській, йшло 250 осіб, в тому числі 8 священиків, 4 сестри монахині та 1 диякон. Паломники були віком від 6 до 86 років. Під час паломництва нас підтримували: Caritas Перемишльської архідієцезії, Пожежники, парафії в Медиці, Перемишлі та Корманіцах.
12 серпня 2014 р., на початку другого дня паломництва, в Катедральносу соборі у Перемишлі була відслужена Меса, яку очолив єпископ-суфраган з Перемишльської архідієцезії Станіслав Ямрозек. Вечірню Євхаристію в Кальварії Пацлавській очолив єпископ Адам Шаль.
13 серпня 2014 р. молитовні роздуми на Доріжках для львівської групи провів бр. Ярослав Крук з Більшівців, натомість вечірню Месу цього дня очолив архієпископ Мечислав Мокшицький зі Львова. Наступного дня, 14 серпня, роздуми на кальварійських Доріжках для нашої групи провадив бр. Славомир Бистри. Вечором цього дня Святу Месу очолив архієпископ Йосиф Міхалік.
Паломники повернулися до своїх домівок в Україну зранку, 15 серпня.
Під час паломництва і роздумів на кальварійських Доріжках ми усі разом благали Бога про відвернення війни і мир в Україні.

{gallery}akcje/14.09.02{/gallery}