Пасхальна дорога учня

Пасхальна дорога учня

Пасхальна дорога учня, це пропозиція від Ісуса Христа для усіх християн. Він запрошує нас до переживання нової якості життя, яке не полягає на виконанні Закону на 150 відсотків. Дорога Ісуса Христа полягає на прийнятті любові від Ісуса за дармо і без жодних наших заслуг, щоб нею обдаровувати ближніх, також за дармо.

Саме цю правду розпочали переживати Сестри під час реколекцій lectio divina, які відбулися у францисканському монастирі, що у Більшівцях, в днях 1-9 липня. Усіх учасниць реколекцій було 28 Сестер із різних Згромаджень, які служать у різних місцях України. Винятковістю цих реколекцій було це, що Сестри були різних національностей: і українки, і польки, і словачки, і вєтнамки.
Реколекції провадив бр. Станіслав Нуцковський. У духовному супроводі Сестер допомагали йому: місцевий настоятель – бр. Міхал Сташак і вікарій францисканської Кустодії в Україні – бр. Станіслав Пенкала.
Це був винятковий час зустрічі із Словом Божим, пережитим у тиші, яка сприяла поглибленій молитві.
Є не можливим, щоб пройшовши Пасхальну Дорогу Учня не досвідчити зміни свогр життя, бо ж це сам Ісус Христос втягує Свого Учня у цю Дорогу, яка смакує Життям.