Після паломницька зустріч у Більшівцях

Після паломницька зустріч у Більшівцях

5 – 6 – 7 Жовтня – у Більшівцях, що поблизу Галича, відбулася перша після паломницька зустріч паломників. Організаторами якої були о. Петро Франків та о. Ярослав Крук. На зустрічі зібралося близько 70 учасників з різних куточків України.

Зустріч розпочалася Службою Божою. Котра була у центрі тих тріох днів. У вечері було виставлення Пресвятих Дарів, під час якого кожен учасник мав змогу зустрітися з живим Ісусом. “Це відчуття не можливо передати, коли тебе огортає спокій. Всі проблеми наче зникають, почуваєш себе таким захищеним. Тебе зовсім не цікавить те,що відбувається навколо, бо є тільки ти і Він!”
Марта 15 років
Під кінець  виставлення Пресвятих Дарів розпочався розарій. Усі учасники вставши довкола вівтаря взялися за руки, творячи одну єдину родину і спільно взивали до Марії – Матінки нашої. Субота була єдиним повним днем. Це означало, що день повинен бути насиченим. Дійсно , день був насичений, а саме: конференція, праця в групках, фільм , слайд-шоу Львівського та Тернопільського паломництв, танці та ще багато цікавого. Після конференції була праця в групах, під час якої учасники повинні були підготувати пантоміму . “Ця в групах допомогла нам краще пізнати один одного. Навчила нас, що кожна думка є важлива. Навчила нас єднатися в одне ціле, як то кажуть “Один за всіх і всі за одного!”Я зрозуміла, що кожна мить в нашому житті є важлива і неповторна, тому ми повинні навчитися цінувати ці миті! ”
Вікторія, 15 років
Також підчас зустрічі було достатньо вільного часу для спілкування, це дало змогу учасникам краще пізнати один одного, поділитися враження, згадати паломництво та й просто класно провести час. На вечір кожна групка отримала завдання підготувати 2-3 номера на веселий вечір. Під час підготовки учасники мали змогу поближче  познайомитися, показати свої організаторські  та акторські здібності та й просто показати як вони вміють веселитися.
“На веселому вечері мені дуже сподобалось, ми гарно провели час, кожна з груп, на які ми були поділені ,підготувала різні цікаві та смішні конкурси. Взагалі , вся зустріч, яка тривала дуже сподобалась, вдячна братам францисканцям, які її організували, надіюсь що це ввійде в традицію і з нетерпінням чекаю наступної зустрічі.”
Маріна, 17 років
Сльози, радість, сміх, сум, такі емоції переповняли учасників у день від’їзду. Одні сумували через те що найближчим часом побачаться зі своїми друзями або через те, що все хороше швидко закінчується. Інші ж учасники раділи і дякували Богу з того, що мали змогу приїхати сюди і весело провести час, чи з того що у житті бувають такі чудові миті, які ніколи не забуваються!
Марта 15 років

{gallery}bilshivci/12.11.08{/gallery}