Радість забави в Мацьківцях

Радість забави в Мацьківцях

Радість в спільноті – це Божий дар. В остатні дні перед Великим Постом, наша парафіяльна спільнота переживала цю радість, через забаву. Отож різні групи в відповідні дні збиралися на чудові святкування.

23 лютого в четвер о 19.00 год. зустрілася Євангелізаційна спільнота на вечорі піци, яку самі і приготовили, разом з братами Францисканцями насолоджувалися смаком чудової піци, після смачного почастунку, старші подалися в короткий вирій ігор, це принесло дуже багато радості для всіх присутніх.
В суботу 25 березня від 11.00 до 13.30 год. на своє святкування прийшли діти. Було дуже багато сміху, щастя, солодощів, які принесли батьки, а також кожен отримав подарунки. Всі діти були змучені від різноманітності ігор і конкурсі, але всі були задоволені.
В неділю 26 березня після Святої Меси, на свій вечір святкування зібралася молодь. На початку молодь підготувала стіл з чудовими і смачними солодощами, піцою і напитками. Після підкріплення організму, молодь ввійшла в вир танцю, ігор, і спільного святкування. Кожний з молодих людей відкрив для себе радість спільної забави. В організації цих чудових святкувань допомогли батьки, сестра Вікторія зі Згромадження Служниць Святого Духа і Францисканці. Нехай буде подяка Богові за цей чудовий Його дар спільного святкування.

{gallery}mackivci/17.02.20{/gallery}