Реколекції Домашньої Церкви в Борисполі

Реколекції Домашньої Церкви в Борисполі

В храмі Переображення Господнього в Борисполі 22-24 лютого 2013 р. відбулися великопісні реколекції, які провів о. Олег Сартаков, відповідальний в Києво-Житомирській дієцезії за рух Світло-Життя і були вони скеровані передусім до подружніх пар.

Основою реколекцій став фрагмент Євангелія: ”Бо де двоє чи троє в Ім’я Моє зібрані, там Я серед них” (Мт 18,20). Ці слова повинні бути відправним пунктом для кожної родини та заохоченням до спільної молитви, а також до того, щоб будувати своє життя на Ісусі. Якщо фундаментом людського життя є Бог, тоді воно також відкрите на інших; не можна дбати лише про власне добро і щастя своєї сім’ї, необхідно йти далі, розвивати своє покликання, своєю життєвою поставою змінювати середовище, в якому перебуваємо.

Допомагали під час реколецій о. Олегу дві подружні пари з Києва. Їхнім завданням було давати свідоцтво власного життя в колах Домашньої Церкви та заохочувати сім’ї з нашої парафії долучитися до цього Руху, щоб створити також в Борисполі кола родин Домашньої Церкви.В програмі реколекцій, крім Євхаристії та конференцій, був відведений час на Літургію Годин, адорацію Пресвятих Дарів, уроки співу, зустріч в групах та свідоцтва.

Реколекції завершилися в неділю годиною свідоцтв та підсумком. Кілька родин виявили бажання приєднатися до Руху Світло-Життя в нашій парафії. Опікуватися новоствореними колами буде настоятель, о. Станіслав Нуцковський.
{gallery}boryspil/13.02.28{/gallery}

 {mp3}dk1{/mp3}

{mp3}dk2{/mp3}

{mp3}dk3{/mp3}

{mp3}dk4{/mp3}