Реколекції Францисканського Ордену Світських Західного Регіону

Реколекції Францисканського Ордену Світських Західного Регіону

Останні дні травна привели до Дому Мами, що у Більшівцях і яким опікуються францисканці, представників Францисканського Ордену Світських Західного Регіону.

Причиною цих вийняткрвих відвідин були реколекції, які провів бр. Станіслав Нуцковський в днях 28-30 травня для сестер і братів ФОС. На ці реколекції прибули спільноти із Мукачева, Львова, Золочова, Івано-Франківська і Коломиї.
Темою, яка вела нас реколекційною дорогою була ВІРА, ВИБІР, ВІЛЬНІСТЬ. Окрім конференцій у молитві допомагали богослужіння, спільні Утрені, адорація Пресвятих Дарів та Євхаристія.
Разом із своєю спільнотою на ці реколекції приїхав Духовний Асистент зі Львова – бр. Славомир Бистрий, що також підкреслило значення і спосіб переживання цього часу благодаті.
Пресвята Діва Марія і св. Франциск з Асізі в особливий спосіб турбувалися про своїх дітей ведучи їх до Правди, Любові і Життя, тобто до Ісуса Христа.
Хто засмакує в Богові, вже ніколи не захоче підробки життя. Хто засмакує в Богові, вже не побоїться Ним обдаровувати своїх ближніх. Хто засмакує в Богові, знову захоче жити по Божому.
Ці останні дні травня, проведені на реколекціях у Більшівцях, дали смак Бога, який не перестає обдаровувати своїх дітей.