Рух на підтримку повернення парафіяльного дому

Рух на підтримку повернення парафіяльного дому

Представники різних парафіяльних спільнот і груп, які діють при костелі св. Антонія спільними зусиллями започаткували рух на підтримку повернення парафіяльного дому громаді Святого Антонія у Львові „Почуйте Нас”.

Рух був створений з метою повернення парафіяльного будинку, який в минулому був забраний радянською владою, а сьогодні є власністю Львівської міської ради та наданий у користування Львівській державній музичній школі №4. 
Представники руху закликають Львівську міську раду вжити заходів щодо перенесення музичної школи у інше приміщення, адже при парафії Святого Антонія ведеться душпастирська діяльність, діють різні спільноти та парафіяльні групи, які потребують додаткового приміщення. 
Вже понад 20 років Отці Францисканці намагаються повернути приміщення, яке колись належало до костелу, не надаючи справі розголосу. Рух „Почуйте нас” є спрямований на суспільний розголос. Його представники прагнуть, щоб їх почули та зрозуміли, тому звертаються з проханням про допомогу до кожного, хто не є байдужим.