Святий Миколай у Борисполі

Святий Миколай у Борисполі

Розпочався Адвент і перша субота в Адвентовому періоді – це спомин Св. Миколая. Це свято найбільше чекали діти нашої парафії, незважаючи на те, що в цей день їм потрібно було прокинутися дуже рано. О 8.00. год. розпочалася Роратня Меса.

Діти, яких було більше тридцяти, разом із настоятелем о. Станіславом та с. Доріс з запаленими ліхтариками увійшли у темний храм, в якому була запалена одна свічка – так звана Роратня свічка. Така таємнича атмосфера допомогла усім ще більше зануритись у роздуми над символами темряви і світла та зосередитися на спогляданні постави очікуючої на народження Сина Божого Богородиці.
Після служби Божої до дітей завітав довгоочікуваний гість – сам Святий Миколай, наймолодші не стримували емоцій, всі плескали в долоні і радісно викрикували. С. Доріс та п. Неля (Ліневич) проводили цікаві конкурси, діти танцювали, співали, бавилися. А потім діти показали Св. Миколаю і всім присутнім, які вони талановиті: хтось розповідав вірші, гуморески, деякі дівчатка грали на фортепіано, інші – співали, просто конкурс: «Бориспіль має талант». Наймолодшій учасниці ще не було й року, але вона також показала, як вміє танцювати. Св. Миколай не барився і роздавав усім смачні подарунки та обіцяв за рік повернутися. Дуже тішить, що з кожним роком у нашому храмі дітей все більше і більше та свята проходять все веселіше.

{gallery}boryspil/14.12.06{/gallery}