Слухання, яке чинить учнем

Слухання, яке чинить учнем

„Слухання, яке чинить учнем” – це тема реколекцій, які відбулися у Більшівцях в Домі Матері, яким опікуються францисканці.

Реколекції розпочалися у п’ятницю 11 лютого і тривали до неділі 13 лютого. Ці короткі реколекції були проведені для мирян із Євангелізаційної Спільноти Школи Андрія, які прибули у Більшівці із Львова і його околиць, із Стрия і його околиць а також із Івано-Франківська. Цю реколекційну групу зорганізувала і нею опікувалась с. Іванна, редемтористка зі Львова.

Цей час був заповнений молитвою, конференціями, які провадив бр. Станіслав (місцевий францисканець), веселими зустрічами, конкурсами, спільним колядуванням і діленням досвідом духовного життя.
Це був винятковий час, який допоміг знову нагадати собі, що без слухання повного любові не має сердечних відносин, що Бог є першим, який нас слухає і вчить нас слухати наших ближніх, щоб нам можна було їх зрозуміти і до кінця полюбити. Лишень тоді, коли слухаємо Ісуса Христа, стаємося Його учнями; лишень Його слово перемінює людське серце, чинячи його добрим і люблячим.