Увійду у тишу свого життя

Увійду у тишу свого життя

У часі панування пандемії, людяність стає перед великим викликом збереження здоров’я і життя. Почуття безпеки є сильно нарушене, надмір негативних інформацій забирають залишки миру і вводять людину у темряви страху.

Але надія є! Бог не перестає шукати людину у її загубленості, страху чи темряві щоденних турбот, про те, щоб якось вижити. І посилає своє Світло – Ісуса Христа, щоб наш світ жив надією, сіяв теплом любові і довірливо ішов у перед. Але для цього потрібно, щоби людини повірила Ісусові, а це не є можливим без близьких відносин із Ним.
Само таку дорогу пройшли учасники чергових реколекцій lectio divina, які відбулися у нашому францисканському домі і Центрі Миру і Поєднання, що у Більшівцях.
Реколекції розпочалися першого дня місяця березня. Особливим провідником цієї дороги був, цим разом, св. Марко Євангеліст. Це він записаним своїм досвідом вів учасників реколекційної дороги до близьких відносин з Ісусом, щоб вони як Його учні довірились Йому, бо лишень так можливе є навернення і нове життя.
На реколекції до нашого дому приїхали сестри із різних згромаждень: і римо- і грекокатолицьких. Були також миряни, що дуже збагатило переживання єднасті і різноманітності Церкви.
Реколекції закінчилися на дев’ятий день Месою, яку очолив Брат Кустош францисканської Кустодії Святого Хреста бр. Станіслав Кава, який також звернувся із Словом до учасників реколекцій.
Це були неповторні дні під час яких, Боже слово формувало серце учня Ісуса Христа чинячи його світанковим.
Можливо Ти вже когось із них зустрів..а можливо і сам хочеш щось у свому житті розсвітлити.. Увійду у тишу свого життя, щоб почути, куди Тебе взиває Господь.