У Львові відбувся Сімейний Пікнік

У Львові відбувся Сімейний Пікнік

4 вересня 2021 року, у сквері поруч із санктуаріємсв. Антонія, відбувся Сімейний Пікнік. Захід був організований Генеральним Консульством Республіки Польща у Львові. Також допомагали у проведенні пікніка Брати Францисканці.

Родинний відпочинок мав місце у цьому невеликому, проте затишному сквері, уже не вперше. У травні 2018 року сімї також мали змогу провести тут своє дозвілля.

Для дітей були організовані різноманітні майстер-класи та конкурси. На батьків, дідусів і бабусь також чекали сюрпризи. Усі бажаючі мали змогу послухати концерт і подивитися виставу.

У рамках заходу „Народне читаная зі сцени зачитувалися уривки з книги Moralność pani Dulskiej, авторства Габріели Запольської. Ораторами були п. Еліза Дзвонкєвіч, Генеральний Консул Республіки Польща у Львові, о. Микола Орач OFMConv, настоятель парафії св. Антонія і о. Павло ОдуйOFMConv.

Також під час пікніка можна було поласувати морозивом, цукровою ватою або ж смачним бігосом. І погода була сонячною, що сприяло ще приємнішій відпочинковій атмосфері.