Футбольна команда зі Львова випробовує свою підготовку

Футбольна команда зі Львова випробовує свою підготовку

Для хлопців футбол – це гра, у якій можна проявити свій характер, свою спритність, вміння радіти при перемозі,а при поразці – не засмучуватися та приймати її, як добрий досвід, який стимулюватиме до вдосконалення.
Одного разу спілкуючись з отцем Павлом про плани на вихідні, ми вирішили зібратись з групою міністрантів, щоб зіграти у футбол.

Гра була дуже цікавою і хлопці проявили зацікавленість, що в свою чергу стало поштовхом для зародження у нашій парафії (святого Антонія) футбольної команди. Чутки про успіх команди розійшлись досить швидко, не лише в нашій дієцезії, але й дійшли до Хмельницького, куди й запросили нас на товариську зустріч. На цю пропозицію ми охоче погодились, бо хоч тренування проводили вже пів року,але ще не мали можливості оцінити їх результат, беручи участь у змаганнях.
І ось настав цей день. Зібравшись біля костелу 21 вересня о 06.45 і отримавши благословення від о.Павла, ми вирушили з ним в дорогу. Нажаль ми не змогли взяти з собою наших відданих фанаток, бо була обмежена кількість місць в машині, але ми знали, що вони за нас ревно молились і з нетерпінням чекали на приємні новини.
Подолавши чотири години дороги ми приїхали до Хмельницького. Все це відбувалося в неділю, тому об 11.30 ми мали службу Божу в храмі Христа Царя Всесвіту,на якій були присутні всі учасники змагань. Відправляв службу о.Павло, який мав особливий намір, а молився він звісно за перемогу своєї команди. По завершенню служби ми перекусили і настав один із найважливіших моментів – це жеребкування. Право на вирішення послідовності ігор дісталось о.Павлу.
Участь у змаганнях брали такі команди:
“Fraternitas”, парафія Воздвиження Святого Хреста, м.Шепетівка ,”S.Anto”, парафія св.Антонія, м.Львів, ”Сіон”, парафія Христа Царя Всесвіту, м.Хмельницький, ”БарСА”, парафія св.Анни, м.Бар. Після жеребкування ми з командою ще кілька хвилин обговорили стратегію і тактичні моменти та вирушили на поле. О 14.00 після загальної молитви і благословення пролунав свисток і розпочалися змагання. Кожна гра була багатою на цікаві моменти, бо команди, які виступали, мали дуже хорошу підготовку. Завершилися змагання о 18.30. Не зважаючи на те, що наша команда не здобула першості, проте, ми були задоволені своїм результатом, зайнявши друге місце.
Переодягнувшись і попрощавшись з учасниками змагань, ми вирішили відмітити таку подію, зупинившись в Хмельницькій піцерії. Повертаючись до Львова ми ще заїхали в с.Мацьківці, де нас тепло зустріли о.Славік і о.Андрій та влаштували коротку екскурсію по храму, після якої ми, отримавши гостинці, зробили загальне фото та вирушили далі в дорогу до дому. Вертаючись, ще довго згадували яскраві моменти змагань…
Дякуємо Богу за чудово проведений час і сподіваємося на продовження, започаткованої нами, футбольної традиції в нашій парафії.

{gallery}lviv/14.09.15{/gallery}