Христос народився! Різдвяні Свята в Борисполі

Христос народився! Різдвяні Свята в Борисполі

Вже традиційно на святвечір ми зустрілись разом з сестрами Вербістками і самотніми людьми з нашої парафії. На вечерю сестри приготували традиційні страви з різних сторін світу. Після вечері розпочалось спільне колядування аж до початку Святої Меси вночі, яка розпочалась о 21.00 год., а очолив її настоятель парафії бр. Станіслав Нуцковський. На Літургії був присутній греко-католицький священик з парафії Святих Володимира і Ольги, а також троє священиків з православної церкви Святого Миколая з Борисполя. Після Меси всі присутні там святкували аж до півночі.
{gallery}boryspil/14.01.05{/gallery}
У день Різдва Христового на Євхаристії о 10.00 год., яку очолив бр. Едуард Кава, були присутні двоє православних священиків з Києва, безгабітові сестри разом із дітьми з дитячого будинку сімейного типу з Бортничів і парафіянки з Баришівки, яких привіз і відвіз бр. Едуард Кава. Бр. Станіслав Пенкала був цим часом на Святій Месі в Вінинцях у Переяславському районі.
{gallery}boryspil/14.01.06{/gallery}
У найближчу неділю,  в Свято Святого Сімейства, під час Меси сім’ї з нашої парафії відновили подружню присягу, а в перерві між Месами діти, що беруть участь в заняттях катехези, поставили різдвяну сценку, звану вертепом.
На завершення старого року ми зустрілись о 22.00 год. на адорації Пресвятих Дарів. О 23.00 год. розпочалась Євхаристія, яку очолив бр. Едуард Кава, а після Меси почалась новорічна забава, яка закінчилась близько четвертої ранку.