Центр Миру та Поєднання у Більшівцях

Центр Миру та Поєднання у Більшівцях

При санктуарії Пресвятої Діви Марії Цариці Миру та Поєднання у Більшівцях розташована будівля монастиря, в якій заходиться Центр Миру та Поєднання. Там можна індивідуально приємно провести весняний і літній час, фізично та духовно відпочити.

У зв’язку із загальносвітовим карантином, мабуть цього року не вдасться зорганізувати піших паломництв і зустрічі молоді, але це не означає, що гарне місце є закритим чи недоступним.

20 лютого, перед початком епідемії, у монастирі в Більшівцях відбулася зустріч відповідальних за проведення піших паломництв із господарями місця та єпископом Едуардом Кавою OFMConv. Під час зустрічі обговорено тематику піших паломництв і організаційні справи. Після повернення до парафії було надруковано інформаційні плакати, з наміром розповсюдити їх перед Великоднем до всіх парафій дієцезії. 

У суботу, 25 квітня, в санктуарії пройшов день зосередження для 6 братів францисканців з монастиря в Більшівцях і у Львові. Попровадив роздуми та духовні конференції о. Яцек Валігура, настоятель з Галича.

В Іспанії, у місті Сантьяго-де-Компостела, знаходиться санктуарій св. Якова Апостола, до якого, впродовж багатьох століть, прибувають паломники з усього світу. Так само кожен із нас, у будь-яку пору року, сам, або разом із сім’єю чи друзями може відвідати це чудове місце в Більшівцях.