Час зупинитися – день зосередження Євангелізаційної спільнот з Мацьковець.

Час зупинитися – день зосередження Євангелізаційної спільнот з Мацьковець.

В цей прекрасний, весняний день, 9 березня відбувся день зосередження для Євангелізаційної спільноти в Хмельницьку на Гречанах, в реколекційному будинку отців Єзуітів. Духовним наставником якої є брат Петро Франків. Учасники цієї спільноти охоче та з великим задоволенням ділилися своїми враженнями:

– В цей день я зазирнула в такі куточки моєї душі, в які ніколи не зазирала. Спокій, любов і розуміння тебе. В ці моменти розумієш, який Господь є добрий. (Роза Степасюк)

– Велика подяка за пережитий день зосередження Богу, бр. Петру, та моїй спільноті за пережиті конференції, хресну дорогу, у яких відкрила для себе велику жертву Христа, яка була дана для мене з великою любов’ю; особливо до торкнула мене адорація хреста – де відчула заклик від Бога: «Іди за мною!» (Світлана Пилипчук)

– В цей день зосередження дуже вразила адорація хреста дорога з цими нашими «нечистими серцями». Дуже глибоко Господь дав її пережити і очистив моє серце. (Таня Талан)

– Вперше переживши цей час, я відчула біль душі і тіла за гріхи. Та отримала відповіді на запитання, які довго блукали в моєму серці. (Бондар Ірина)

– Дякую Господу Богу за цей день молитви. (Броніслава Савченко)

– В цьому дні Бог відкрив мені очі на те, на що раніше я не звертала уваги. Він це зробив делікатно із великою любов’ю. (Люда Гороховська)

– День зосередження для мене, це особливий час, коли можу зупинитись і подивитися на пройдений шлях. Особливо в якому Бог допомагає краще себе побачити. Цей виїзд був прекрасний, бо можна було побути з братами і сестрами зі спільноти. Таким чином пізнати один одного і стати ближчими. (бр. Петро Франків)
Дякуємо Богу за спільно проведений час. Нехай Він і надалі нас провадить і благословляє.

{gallery}mackivci/17.02.15{/gallery}