Інакше ніж на щодень...

Інакше ніж на щодень...

В днях від 18 до 22 липня 2011 р. бр. Станіслав Нуцковський провадив францисканські реколекції в Яблуниці у Карпатах для осіб, які шукають своєї дороги під гаслом „Інакше ніж на щодень… здобуваємо вершини зі св. Франциском з Асижу”. В обідню пору ми доїхали зі Львова до організації Caritas Львівської архідієцезії, на території якої ми розклали намети. Звечора під час Євхаристії, що мала місце в каплиці ми розпочали реколекції.
Наступного дня після сніданку ми вирушили на першу вершину гори Хом’як, висота якої становить 1540 м над рівнем моря. На вершині ми пообідали. Повернувшись, вечором ми відслужили Святу Месу, після якої відбулась конференція на закінчення дня.
Третього дня ми вирушили до водоспаду Гук, що знаходиться в Національному Парку. Там купалися у крижаній воді для того, щоб загартуватись. Після повернення на базу враз із учасника оази, що в той самий час відбувалась на території організації, ми відслужили Месу, Після Святої Меси розпочалася сильна буря, яка затопила наші намети, а після її завершення ми мусіли висушити намети перед сном.
У четвер, після пережитої в мокрих наметах ночі до обіду тривало сушіння наметів, спальних мішків, каріматів і одягу. Ввечері ми розпалили багаття, після якого хлопці офіційно лягли спати. Нажаль, зранку виявилось, що вони трохи набешкетували, через що до обіду в п’ятницю, поки ми вирушили у зворотну дорогу, хлопці мали роботу: усували збитки і прибирали всю територію організації та навколишнього лісу.
В авто вони зізнались, що від тоді слово „збитки” погано їм асоціюється, так як вони відчули на собі неприємні наслідки.
Вважаю, що реколекції пройшли успішно та привели до почутку навернення завдяки тим незапланованим подіям.
 {gallery}akcje/13.05.01{/gallery}