Індія: пресвітерські свячення

Індія: пресвітерські свячення

П’ятеро братів-дияконів з провінції св. Максиміліана М. Кольбе в Індії прийняло пресвітерські свячення.

У неділю, 27 грудня 2020 р., о 14.30 год., в парафії св. Франциска Ассізького в Каракутті пресвітерські свячення прийняли фр. Мартін Чіттінаппілі та фр. Роні Калапуракал. Літургію очолив єпископ Метью Ванякізакел, ординарій-пенсіонер дієцезії Сатна для вірних сиро-малабарського обряду.

У п’ятницю, 1 січня 2021 р., о 9.00 год., в парафії „St. Marys Forane” в Алакоде, архієпископ Георг Н’яралакатт, архієпископ Теллічеррі для вірних сиро-малабарського обряду уділив пресвітерських свячень фр. Жео Калапураїл.

У суботу, 6 лютого 2021 р., о 9.15 год., в парафії св. Томи в Олівмаунт, пресвітерські свячення з рук єпископа Себастьяна Ваніяпуракал, єпископа з Ернакулам-Ангамалі (сиро-малабарський обряд), отримав фр. Жітін Пуннассері.

У неділю, 7 лютого 2021 р., о 9.30 год., у парафії Святого Сімейства в Каттапурам-Корраті, таїнство священства прийняв фр. Сону Меледату. Свячень уділив єпископ Себастьян Ваніяпуракал.

Від щирого серця дякуємо співбратам за їхню любов, турботу і підтримку. Особливу подяку скеровуємо до наших доброчинців за їхню духовну та фінансову підтримку. Нехай добрий Бог надалі благословить усім нам.

Брати з провінції.