ІСУСЕ, УПОВАЮ НА ТЕБЕ

ІСУСЕ, УПОВАЮ НА ТЕБЕ

Цьогорічне паломництво зі Львова до Кракова-Лагевнік на святкування Неділі Божого Милосердя нараховувало близько 100 чоловік. Це свято є днем особливого величання Милосердного Бога, а також часом особливих ласк для усіх людей. Величність цього свята випливає з незвичайних обітниць, які дав Господь Ісус: «Хто в цей день приступить до Джерела Життя, — сказав Христос, — той отримає цілковите відпущення (Щ. 300).

У цей день відкрита глибина Мого Милосердя, виливаю ціле море милостей на душі, які наблизяться до джерела Мого Милосердя; (…) хай не боїться наблизитися до Мене жодна душа, навіть якщо її гріхи були як пурпур» (Щ. 66).
Після Святої Літургії в храмі св. Антонія 6 квітня, в суботу, отримавши благословення, наша група на чолі з о. Петром Франківом OFM Conv. та Сестрами-Серцянками: с. Томашою і с. Пасхалісою, розмістившись в двох автобусах, розпочала свою подорож. Вже за кілька годин вона набрала дещо покутного характеру, адже кількагодинне чекання на кордоні – справа не з легких.
Ранок 7 квітня видався дещо похмурим, але тільки не для групи прочан зі Львова, які з захопленням влилися в потік людей, що спішили на зустріч з Божою любов’ю. До обіду ми мали можливість віддати честь Милосердному Ісусу і просили у Нього потрібні благодаті під час Євхаристії та на молитві Коронкою до Божого Милосердя. Близько 16.00 ми вирушили до Кракова. Чудова погода сприяла прогулянці гарним і загадковим містом. Ідучи площею Ринок, ми насолоджувалися чудовою архітектурою старого міста, його багатством та історією, а смак гарячого шоколаду залишиться назавжди у нашій пам’яті. Ввечері ми навідались до монастиря францисканців. Після смачної вечері, яку приготували нам брати, ми наповненні теплом їхніх сердець та доброзичливістю вирушили до наших автобусів, щоб з серцями повними Божого Милосердя повернутися додому і поділитися Ним зі своїми близькими.

{gallery}lviv/13.04.07{/gallery}