ВИХІДНІ З ІСУСОМ

ВИХІДНІ З ІСУСОМ

Ввечері 27 серпня в Мацьківцях коло Хмельницького, біля Будинку Культури, відбулась особлива подія «Вихідні з Ісусом». Хоча і вже такі мироприємства відбувалися в селі, але що молодь з двох сіл організувала таку зустріч, щоб прославити ім’я Боже, вперше разом.

Ідея зорганізування цього вечора, зродилася в молоді Мацьковець, які поділилися з молоддю Шарувечки, з парафії ПДМ Святого Розарію. Молодь з великою радістю і ентузіазмом, приготували цю зустріч. Разом з братом Петром Франковим (духовним опікуном спільноти) приготували план зустрічі і закипіла робота. Хоча і перед самою зустріччю, всі ми досвідчили сильного вітру з дощем, були переживання, але Бог все по укладав на свої місця, прийшли люди і молоді і старші і звісно дітки. Спочатку всі танцювали інтеграційні танці, після молодь давали свідоцтва своєї зустрічі і життя з Богом, а на кінець відбулася молитва прослави, з благословенням на закінчення. Вся зустріч відбулася в атмосфері миру, єдності, радості і любові. Всі відчували щастя від того, що були разом в присутності Доброго Бога.
Кожен пережив цю зустріч по-своєму, але ми побачили що Бог любить наші села Мацьківці і Шарувечку, завжди нас дивує чимось новим. Ця зустріч показала, що Бог попереду має для кожного з нас нові плани, але ми повинні слухати Бога і ним жити на щодень. Слава Богові за ці вихідні, за Його любов над нами!
Люда Гороховська парафіянка Мацьковець.

{gallery}mackivci/17.09.20{/gallery}