Обирай з молитвою

У храмі святого Антонія у Львові молодь об’єдналася в молитві на Месі за добрий вибір життєвого шляху, чоловіка або дружини. Під час такої щомісячної Літургії молоді люди просять Бога про дар розпізнання, щоб очі нашого серця могли добре бачити іншу людину, аби правильно вибирати.

Також кожен отримав молитву на наступний місяць і ім’я священика, за якого молитиметься. Так молодь проситиме Бога про захист усіх францисканців, які коли-небудь служили і служать в Україні.
Після Літургії і молитви про добрий вибір життєвого шляху молодь зібралася на інтеграційній зустрічі у будиночку поблизу храму. Свою радість з нагоди Христового Воскресіння висловлювали у танці. Серед дівчат та хлопців було багато тих, хто вперше завітав на інтеграційну зустріч. Тож вивчивши основні кроки танців, усі почали знайомитися у формі гри.
Натанцювавшись ряд нововивчених танців, інтеграційну зустріч завершили подякою Богові і прославленням Діви Марії та Ісуса. ЇЇ висловили у марійному танці, який також є формою молитви. Після зустрічі священик поблагословив молодь на найближчий тиждень, а також місяць. Адже наступна Меса за добрий вибір життєвого шляху відбудеться в останню неділю травня.

{gallery}12.04.24{/gallery}