У Львові відбулось вручення Статуеток Святого Франциска

У Львові відбулось вручення Статуеток Святого Франциска

В першу неділю Адвента, 30 листопада, в храмі св. Антонія під час ранкової Меси відбулось вручення нагород св. Франциска. 

На урочисту подію прибули Провінціал Краківської Провінції Францисканців о. Ярослав Захар’яш, Делегат Францисканців в Україні о. Едуард Кава, настоятель парафії Народження Пресвятої Діви Марії в Мацьківцях о. Андрій Ванат, о. Ярослав Крук з Санктуарію Матері Божої Святого Скапулярію.
Хомілію до вірних і співбратів виголосив Отець Провінціал. На проповіді о. Ярослав говорив про важливість чування в житті кожного християнина, а чувати, – це «бути людиною совісті», готовою на прихід Господа.
На завершення Меси о. Ярослав вручив статуетки св. Франциска: пану Казимирові Бартошевському – за допомогу Отцям Францисканцям протягом багатьох років, в особливий спосіб отцю єпископу Рафалові Керницькому; пану Станіславові Уроді – за допомогу Отцям Францисканцям при будівництві Костелу в Мацьківцях та пані Христині Куц – за допомогу Отцям Францисканцям при парафії св. Антонія і відновлення Францисканського Ордену Світських у Львові.
Під час вручення нагород о. Ярослав наголосив, що ці статуетки, а також запис до Книги Друзів і Доброчинців Провінції є лише скромним виразом вдячності за допомогу Отцям Францисканцям, які працюють в Україні.

{gallery}lviv/14.12.01{/gallery}