Час відвідин фігури Матері Божої Фатімської

Час відвідин фігури Матері Божої Фатімської

1 вересня парафіяни села Мацьківці переживали особливий час відвідин фігури Матері Божої Фатімської. 0 16.00 годині цього дня, повні віри і надії серця вирушили з храму, щоб зустріти Матінку Божу і привітати її ще на в’їзді в селище . «І з рук в руки прийшла до нас Марія з сусідньої Шаровечки.

Зпершого погляду ця фігура виявилася незвичайною, адже обличчя Матінки Божої було таким ніжним, турботливим і неспокійним одночасно, як ні на інших фігурках, які ми маємо вдома чи бачимо в храмі. В цей момент,відчуваєш себе в спокої, бо Мама є Мамою, яка піклується про своїх дітей , і до якої хочеться приходити…» – ділиться своїми переживаннями парафіянка Мацьковець.
Потім, окремо старші, молодь, і діти привітали і ввідали честь Марії, щоб в молитовній атмосфері розпочати Службу Божу і подякувати, за цей благословенний час. Євхаристію очолив тимчасово супроводжуючий фігуру настоятель парафії в Писаривці о. Роман Казімєрчак, який разом з усіма випрошував у Марії мир для України і навернення для Росії, також нагадав про молитву на розарії, про яку так просила Матір Божа, під час Фатімського об’явлення.
Паломництво фігури Матері Божої Фатімської у Мацьківцях тривало до 16.00 години наступного дня, адже Матінка Божа мадрує по всіх парафіях Кам’янець-Подільської дієцезії. Усі бажаючі мали вдосталь часу на особисту молитву і адорацію, випрошуючи у Матері Божої те, чого потребують їхні серця, родини і вся Україна. Це була чудова нагода через Марію зустрітися з Господом і запросити його в своє життя, адже Мама в нас одна, і піклується про кожну дитину, щоб та знайшла і не загубилась в дорозі до Господа. Тому з великою шаною всі парафіяни попрощались з фігурою, яка вирушила до інших спраглих сердець…

{gallery}mackivci/15.09.02{/gallery}