Ідемо на канікули з Богом

Ідемо на канікули з Богом

В школах розпочалися осінні канікули, які триватимуть до 4 листопада, у зв’язку з чим, від понеділка по середу, при храмі св. Антонія мали місце „Канікули з Богом”, які організували Сестри Серцянки. З дітьми були с. Богна, с. Тетяна і с. Вікторія, які ведуть заняття з катехізису для дітей з україномовної та польськомовної спільнот, і о. Славомир, який катехізує парафіяльну молодь. 

У перший день канікул погода зранку була похмурою, проте вона не налякала наймолодших. Діти зібралися в храмі, звідки, разом із дорослими, вирушили до Кафедрального собору, що на Площі Ринок. Там вони мали можливість побачити експозицію, присвячену візиту св. Йоана Павла ІІ до України в 2001 р. Не обійшлось цього дня без забав на дитячому майданчику поблизу центру. Після прогулянки всі повернулись до парафії та, з’ївши обід, дивилися мультики. 

Наступного дня діти разом із сестрами та о. Славіком ходили на Личаківське кладовище. Там вони були на могилах св. Зигмунта Гораздовського, засновника Згромадження Сестер Святого Йосипа, Братів Францисканців та Сестер Серцянок, де спільно помолилися і запалили свічки, адже 1 та 2 листопада римсько-католицька Церква переживає урочистість Всіх Святих і спомин Усіх Померлих Вірних. І цього дня не забракло мультфільмів і відпочинку. 

В останній день канікул діти та їхні опікуни побували на Високому Замку. Намилувавшись осінніми краєвидами старого Львова та погулявши досхочу, всі повернулися до парафії на смачний обід. Після обіду діти бавились в ігри з різними конкурсами та завданнями. Було весело і цікаво!

{gallery}lviv/18.10.30{/gallery}