Відпуст у Волиці

Відпуст у Волиці

15 серпня 2015 року в с. Волиця (Хмельницького р-н) відбулося урочисте храмове свято Успіння Пресвятої Діви Марії. Святкову літургію очолив настоятель Делегатури ордену братів францисканців – о. Едуард Кава, а також на святі були присутні о. Мар’ян Мельничук (з Кременчуга), о. Кшиштоф Пельц (з с. Мацьківці). Як завжди з променистою посмішкою з гарним настроєм парафіян із села Мацьківці зустрічав о. Андрій Ванат. Прийнявши коровай від парафіян о. Андрій поблагословив і покропив всіх свяченою водою.

Також на свято завітали і парафіяни православної церкви з настоятелем о. Сергієм. За що їм сердечна подяка. Всі гості і парафіяни брали активну участь у літургії. Всі дружно співали, молилися і щиро передавали один одному знак миру.
Трохи змучені погодою, але щасливі душею після літургії всі пішли процесією навколо костьолу. Після літургії всіх зібрала урочиста і спільна «агапа». За якою всі із великим задоволенням смакували ласощі, приготовані господарями, та ділилися своїми враженнями від свята, яке дуже всім сподобалося і запам’яталося. Дякуєм парафіянам с. Волиця за дуже гарне свято, яке вони організували та за теплий прийом в свому костелі.
Нехай Матінка Божа випрошує у Господа всі необхідні для Вас благодаті. Святий Дух нехай зміцнює Вашу віру. Нехай у Ваших родинах і у Ваших серцях завжди панує мир і спокій.