ДАБАР в Мацьківцях

ДАБАР в Мацьківцях

16-18 березня 2012 р. в Мацьківцях на Поділлі, в рамах великопісних реколекцій, парафіяни і гості з різних міст України взяли участь у біблійному курсі ДАБАР, який провів о. Роман Лаба і група молоді з Києва. Інтенсивний курс розпочався в п’ятницю вечірньою Євхаристією і конференцією, а завершився в неділю ввечері св. Літургією і спонтанною Агапою.

Під час тривання курсу о. Роман разом з молоддю проголошували конференції, організовували працю в групах, не забракло також і молитви – Адорації Євхаристичного Ісуса та медитації над Божим словом. Всіх зібраних охопив загальний захват, коли вони почали відкривати глибину і багатство Божого слова. В курсі взяли участь всі – старші, дорослі, молодь і діти.
Парафіяни охоче і дуже гостинно прийняли до себе на нічліг учасників, що приїхали з Києва, Житомира і Вінниці. На місці, біля костелу постійно функціонувала ”довідка”, яка завжди була готова надати необхідну інформацію. Добре справилися зі своїм завданням дівчата на кухні і в кав’ярні, дбаючи про те, щоб на молитві і під час конференцій ніхто не ослаб. Від 7.00 до 22.00 на учасників завжди чекав готовий обід, канапки, гаряча кава та чай. Незважаючи на те, що моментами бракувало води, в санвузлах була ідеальна чистота – це завдяки швидкій реакції хлопців, які  привозили  воду в бочках Після цих незабутніх подій ми сподіваємося, що в нашій пам’яті залишаться не лише гарні спогади, але також, що ці триденні реколекції принесуть щедрі плоди в релігійному житті наших парафіян.
{gallery}12.03.18{/gallery}