ДЕНЬ БОГОПОСВЯЧЕНИХ ОСІБ У КИЄВІ

ДЕНЬ БОГОПОСВЯЧЕНИХ ОСІБ У КИЄВІ

У суботу, 7 лютого 2015 р., у катедрі св. Олександра в Києві, зібрались богопосвячені особи з київсько-житомирської дієцезії, щоб разом із пастирем подякувати за дар покликання та чернечого життя.

Головним організатором зустрічі був бр. Едуард Кава OFM Conv., делегат провінціала в Україні, який в дієцезії є директором комісії у справах богопосвяченого життя та віце-настоятелем чоловічих орденів в Україні.
Конференцію до зібраних там осіб провів настоятель монастиря капуцинів у Києві, бр. Власій Суска OFM Cap. У конференції, яка була дуже особистою, він заохочував до автентичного чернечого життя і остерігав перед формалізмом.
Адорацію Пресвятих Дарів провели сестри Служниці Святого Духа з Києва та Борисполя.
Св. Месу, під час якої мало місце відновлення чернечих обітів, очолив ординарій отець архієпископ Петро Мальчук OFM. У своїй проповіді Він нагадав, що своє покликання богопосвячені особи повинні реалізувати не лише через апостольську діяльність, але також через молитву і адорацію.
Після урочистостей відбувся почастунок в Українському домі, де всіх прибулих гостей сердечно зустрів директор дому, який чинно задіяний у військову допомогу. У своїй промові директор попросив про молитву за мир і за всіх, хто бореться на сході.

 {gallery}boryspil/15.02.07{/gallery}