ПОДРУЖНЄ ЖИТТЯ БЕЗ СТРАХУ ТА ГРІХА

ПОДРУЖНЄ ЖИТТЯ БЕЗ СТРАХУ ТА ГРІХА

1-3 березня 2013 р. в Більшівцях, у Монастирі Отців Францисканців відбудеться семінар „У злагоді з природою” присвячений вивченню природних методів планування сім’ї. Природні методи розпізання плідності допомогають подружнім парам отримати довгоочікуване потомство, жити повноцінним подружнім життям і планувати кількість дітей у своїй сім’ї, не вдаючись до контрацепції та аборту. Природні методи науково підтверджені, не шкодять здоров’ю та не суперечать Божим заповідям і людській гідності.

Плідність – чудовий дар, яким Господь нагородив людину і яким треба вміти користуватися. Від природи плідні обоє – і чоловік і жінка. Жіноча плідність характеризується циклічністю, тобто в кожному циклі є всього декілька днів, коли жінка може зачати. Фактично жінка являється плідною тільки 4% свого життя. Чоловік зберігає свою здатність до передавання життя від початку статевого дозрівання і практично до кінця життя. Опрацьовані правила методу дозволяють кожній жінці дітородного віку, незалежно від індивідуальних особливостей її організму і фізіологічного стану, чітко окреслити період потенційної плідності і виключити в ці дні статеву близькість (якщо не планується зачаття), чи навпаки, успішно використати їх при плануванні вагітності.
Незнання фізіології організму приводить до дуже сумних наслідків. Не секрет, що багато подружніх пар живе в постійній тривозі перед незапланованою вагітністю, а це викликає негативне ставлення до статевого життя взагалі. Інші ж вимушені страждати від того, що ніяк не можуть дочекатись бажаної дитини, незважаючи на хороші побутові умови і матеріальне забезпечення. А можливо, справа лише в тому, що і ті і інші не спроможні правильно вибрати оптимальний час для зачаття.
Хіба плідність чоловіка та жінки – це хвороба?
Від якої хвороби лікується жінка приймаючи протизаплідні таблетки, вставляючи спіраль, знищуючи свою плідність, яка і так недовговічна? Подружня пара повинна свідомо ставитись до плідності.
Що запропонувати подружній парі, щоб вони жили повноцінним життям, не вдавались до контрацепції та аборту, свідомо планували кількість дітей у своїй сім’ї? Найкраще рішення – методи природної регуляції зачаття. Ці методи науково підтверджені і походять від християнського розуміння людської гідності. Подружжя, що користується природними методами у плануванні своєї сім’ї, стає незалежним від контрацепції, яка є шляхом гріха, зневіри, байдужості до себе і до майбутніх поколінь.
 

ЗАПРОШУЄМО всіх бажаючих, а особливоосіб, які займаються підготовкою до шлюбу, аніматорів подружніх пар, соціальних працівників по роботі з молоддю та сім’ями, молодь, яка готується до шлюбу. 
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: смт Більшівці, Івано-Франківська обл.
Початок: 18.00.
Кошт: 130 грн + 100 грн (навчальний матеріал) + 15 грн (чай, кава, тістечко)
Тел. для запису та довідок: 0985898958 с. Катерина
Всеукраїнський благодійний фонд „За гідність людини”