Смерть має вартість тільки тоді, коли веде до воскресіння

Смерть має вартість тільки тоді, коли веде до воскресіння

Тих, що вчора були з нами і говорили, сьогодні з нами вже нема. Вони покликані до свого й нашого Господа, щоб кожний з них показав доробок свого життя (св. Єфрем Сирійський). Ті слова спонукають, чи не кожного, задуматись над земним життям, над тим, що воно має свій початок і кінець. Так, як з любов’ю і трепетом в серці ми зустрічаємо нове життя в народженій дитині, так з любов’ю і болем в серці ми прощаємося з життям, з людиною, що помирає.

15 березня 2014 р. у віці 68 років померла пані Надія Рудак. Будучи відданою цілим серцем парафіянкою Санктуарію св. Антонія з Падуї у Львові, вона пропрацювала секретарем при храмі понад 13 років, приймаючи наміри на Святі Меси. Тисячі людей приходило до неї, з розпачем і болем життєвих проблем, шукаючи порятунку. Вона ж їм допомагала написати інтенції, розповідала, як молитись на римсько-католицькій Літургії, заохочувала приступати до Сповіді і Святого Причастя, чи провести духовну розмову зі священиком. Для багатьох пані Надя було людиною, яка додавала хоча б малу краплю надії в Божу допомогу і милосердя, допомагала віднайти Бога, і не раз була свідком чудес, які ставались в житті людей через посередництво св. Антонія і завдяки Божому Милосердю.
Будучи люблячою мамою і бабусею, пані Надя належала до Третього Ордену св. Франциска з Асижу. Там вона, прагнучи іти слідами св. Франциска і наслідуючи смиренного і убогого Ісуса, віддавала себе людям через молитву, допомогу і служіння.
Похорон відбудеться у вівторок, 18 березня та розпочнеться Святою Месою о 11.00 год. в Храмі св. Антонія, на якій молитимемось за померлу.

Св. Антонію, заступайся за нашу сестру до Бога, щоб вона осягнула вічне життя, Боже Милосердя, дай їй оглядати Твоє обличчя в небі. Амінь.