Францисканці у служінні хворим

Францисканці у служінні хворим

Відповідаючи на звернення польського прем’єра та старших настоятелів ордену, кілька братів францисканців із краківської провінції працює волонтерами у Будинках Опіки.

На профілі у Facebook Інтегрованої Медичної Служби можна прочитати: „Вони приїхали з потреби серця, щоб допомогти, підтримувати і служити через уділення таїнств”. Двоє Францисканців провело у Черніхівському закладі кілька днів. За цей час з їхніх рук таїнство єлеопомазання прийняло кільканадцять мешканців закладу, більшість з яких є хворими на Covid-19. Монахи, у захисному спорядженні, пліч опліч із рятівниками та персоналом, здійснювали служіння у Сілезькому Центрі Довготермінової Опіки і Реабілітації – дякуємо за Вашу допомогу та підтримку.

Окрім вищезгаданого місця брати Францисканці працюють волонтерами також у кількох інших Будинках Опіки та лікарнях.

Заохочуємо всіх до молитви в намірі хворих, медичного персоналу, волонтерів, і щоб не забракло тих, хто служитиме людям у потребі.

ред. Будинки Опіки (заклади, які забезпечують проживання, догляд і підтримку людям, що потребують цілодобової опіки через вік, хворобу чи неповносправність).