Школа Християнського Життя і Євангелізації

Школа Християнського Життя і Євангелізації

У четвер, 29 січня Парафія, в котрій слугують Брати Францисканці у с. Мацьківці, приймала незвичного колядника – Ординатора камянець-подільської дієцезії єпископа Леона Дубравського.

Візит розпочався Службою Божою о 18.00, під час якої достойний гість промовив казання. Після Євхаристії разом з єпископом Леоном і численною громадою парафіян, з великою радістю і ентузіазмом ми колядували біля вертепу, в костелі.
Наступного дня (30 січня) розпочалась ІІ частина Школи Християнського Життя і Євангелізації Святої Марії з Назарету Матері Церкви (першу частину Школи наша парафія проходила осінню 2014р.). В організацію та безпосередній перебіг Школи було залучено 5 місіонерів з Красилова з центральної філії Школи: Даце Гусєва, Юзефович Марія, Вільховська Галина, Пйонтковський Ярослав та Дашкін Тарас. Школа тривала до неділі 01 лютого. Кожного дня відбувалася Служба Божа, дві конференції, робота в групах, медитація (молитва зосередження) та прослава. На зустрічі, окрім наших парафіян, присутні були, також, парафіяни з сусідньої Шаровечки.

{gallery}mackivci/15.01.20{/gallery}