НАЙБІЛЬША РАДІСТЬ ІСУСА

НАЙБІЛЬША РАДІСТЬ ІСУСА

Якось св. Тереза від Дитятка Ісус запитала в Ісуса, що Йому найбільше приносить радість. Ісус відповів: «Моєю найбільшою радістю є те, коли дитина приймає Мене до свого чистого серця у Святому Причасті вперше».

4 червня в Урочистість Пресвятої Трійці у нашому храмі на трьох Святих Месах 18 молодих людей  вперше з’єдналися з Ісусом у Святому Причасті. Цього дня білий колір квітів, декорацій та білосніжного вбрання діточок усім нагадував про найбільш трепетний момент в житті людини: Ісус, як Наречений і Друг, Найчистіший і Непорочний, Найбільша Любов, хоче прийти і стати одним зі своїм творінням!

Варто було бачити, як одна з дівчаток після щирої сповіді на молитві, стоячи навколішки, розчулено заплакала. На запитання «Що сталося?» вона, витираючи сльози, тихо прошепотіла: «Мої гріхи так сильно ранять Ісуса, Йому так боляче»! А з якими серйозними та просвітленими личками приймали діти Тіло Христове… Коли ж пускали разом в небо білі кульки-сердечка – в усіх присутніх було повне переконання, що їхні думки, мрії та бажання полетіли до Господа, до Неба, де їх обов’язково почують!

Бажаємо цим молодим серцям бути завжди вірними своєму Господу, бо Його радістю є перебувати з людськими синами. Хтозна, може й обряд Першого Причастя для малечі стане колись спільним християнським святом в Україні?

Ось кілька свідчень від наших діточок:

«Перше Причастя є важливим моментом у моєму житті: саме Христос хоче ввійти в моє життя і наповнити його своєю благодаттю. В Євхаристії я зустріну Ісуса, відчую Його Любов» (Яна, 9 років)

«Я дуже чекала цей момент. І, коли прийняла Ісуса в Євхаристії, – в душі настала велика радість» (Вероніка, 8 років)

«Я дуже хвилювалася, адже до серця прийняла самого Ісуса, нашого Бога. Відчула неймовірну Його любов до мене, адже Він запросив мене бути поруч із Ним» (Анна-Марія, 10 років)

«Я дуже довго чекав на цю мить, і нарешті зустрів Ісуса, Його любов і доброту. Ця подія для мене була дуже важлива, тому з радістю буду приймати Пресвяту Євхаристію кожної Святої Меси» (Назар, 10 років)